Головний тренер Олімпіка Роман Санжар в інтерв'ю клубній прес-службі підбив підсумки першого етапу чемпіонату, а також проаналізував виступ своїх підопічних:

"Ми не найкращим чином почали сезон. Не все виходило на зборах. Ми грали контрольні зустрічі в основному з командами перших ліг, були в цих іграх недостатньо переконливі. Звичайно, ми завжди віримо в свій успіх і свої сили, але місце в топ-4 після першого етапу чемпіонату - для нас приємна несподіванка.

Однак, я вважаю, що ми повністю заслужили перебувати на такій високій позиції. Усі хлопці прогресують, додають в своїй грі. Ми зараз виглядаємо набагато краще, ніж на старті сезону. Напевно, жодна команда не може похвалитися рівною грою протягом 22-х турів, це пристойна дистанція. Не все було так, як нам би хотілося, але в цілому, ми задоволені діями хлопців" - сказав Санжар.

Нагадаємо, що свій наступний поєдинок Олімпік зіграє 1-го квітня на виїзді проти Чорноморця.

Раніше інформаційний портал Знай.ua анонсував майбутній тур української Прем'єр-ліги.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще