У суботу, 15 квітня, в рамках 25-го туру чемпіонату України з футболу на стадіоні Динамо імені Валерія Лобановського Олімпік зіграє з Шахтарем. Початок - о 17:00. Напередодні тренер Олімпіка Роман Санжар поділився думками щодо прийдешнього матчу.

- Акцент з гірниками зробимо на те, що в Шахтарі кожен гравець може загрожувати нашим воротам. Індивідуальна майстерність футболістів на висоті, командна швидкість. Всі ці моменти постараємося врахувати.

Не зіграють з Шахтарем Віталій Гемега, який травмував коліно, і Темур Парцванія, який ще раніше потрапив у лазарет.

У нас дуже маленька обойма тих хлопців, які готові виходити на поле і показувати той футбол, який буде відповідати нашим амбіціям. Багатьох потрібно підтягуватися, вони поки ще не готові. Тому велику ротацію нам провести не вдасться, навіть якщо захочемо.

Новачки, які прийшли в команду взимку, на сьогодн не готові допомогти команді. Я бачу тренувальний процес, їм потрібно працювати. Як тільки я побачу, що вони готові, вони з'являться на полі, як і всі хлопці, - сказав Санжар.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua анонсував матчі 25-го туру української Прем'єр-ліги.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще