Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу проаналізувало підсумки 26-го туру української Прем’єр-Ліги і визначило лауреата чергового ігрового дня в номінації Тренер туру.

Так, найкращим наставником туру з середнім балом 4,6 став Паулу Фонсека із донецького Шахтаря, який у центральному матчі здолав на НСК Олімпійський київське Динамо (1:0).

У свою чергу УПЛ опитала фахівців, які входять до експертної ради, а це Олег Венглинський, Сергій Нагорняк, Віктор Грачов, Вадим Місюра, Геннадій Орбу, Ігор Циганик, Дмитро Поворознюк, Ігор Шуховцев, Олександр Сопко, Олександр Денисов, і визначила найкращого футболіста 26-го туру Ліги Парі-Матч.

За підсумком голосування перемогу здобув нападник Чорноморця Дмитро Коркішко, який у зустрічі із Зорею зробив дубль і приніс одеситам перемогу (2:1). Він відчутно випередив донеччанина Тайсона.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що ультрас Динамо жорстко відповіли відомому блогеру.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще