У матчі 22-го туру чемпіонату України з футболу Зоря на виїзді перемогла Волинь - 1:0 (на 90+1-й хвилині з пенальті забив Рафаель Форстер). На післяматчевій прес-конференції наставник луганчан Юрій Вернидуб висловив радість, що достукався до команди в перерві.

- Спасибі хлопцям, це важливі для нас три очки. Попереджав підопічних, що якщо вони думають про легкої прогулянки в Луцьку, то вони помиляються. Так, є проблеми, багато футболістів пішло, але я знімаю капелюх перед Волинню і перед Віталієм Кварцяним. У нього досить талановита молодь. Зараз всім нелегко. Такий час. Важливо все це перетерпіти, а до тих, хто терпить, завжди прийде удача. Найважливіше – не помешаться на грошах. Головне розвиватися далі.

Потрібно збільшувати кількість команд у Прем'єр-лізі? Всі ми повинні розуміти, в який час живемо. В нашій країні йде війна. Падає економіка. Потрібно терпіння. Можливо, з часом все налагодиться.

Багато говорять і пишуть – ось у Зорі стабільність. Але ніхто не знає, яка це стабільність. Повірте, у нас теж багато проблем. Проблема номер один – кожні півроку йдуть три-чотири основних футболіста. Ми в даний момент переселенці. У нас немає своєї Академії. Спасибі, що Запоріжжя прийняв нас. З'явилася можливість взяти кілька полів в оренду будівлю, де живуть хлопці з Ю-21 та Ю-19. Тепер вони поруч з нами, а не так, як було раніше. Ми в Запоріжжі, а вони в Кременчуці.

Але як би важко не було, потрібно намагатися створити ту ауру, ту команду, в якій буде приємно працювати. Мені особисто приємно. У нас прекрасний колектив. Вдячний хлопцям за те, що вони чують мене, генерального директора. Йдуть на поступки, не поспішають. Зараз потрібно терпіти, потрібно виживати. Не тільки нам, але і всім.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що легендарний тренер Волині витиснув із футболістів максимум.