Вчені з відомого Центру дослідження раку Ф. Хатчінсона стверджують, що схуднення знижує ризик розвитку смертельно небезпечних ракових захворювань.
Спалювання жиру, втрата зайвих калорій сприяє зниженню кількості білків, які відіграють велику роль у розвитку судин.

Білки не представляють ніякої загрози для організму, але вони забезпечують сприятливе середовище для розвитку ракових клітин, їх проживання і розмноження в організмі.

Вчені провели експерименти, де вдалося з'ясувати, що в процесі інтенсивного спалювання калорій знижувався рівень білків в організмі. Виконуючи фізичні навантаження та дотримання дієти для спалювання жиру можна убезпечити себе від раку простати, грудей, шлунку. Люди, які постійно виконують тренування таким чином знижують ризик прояву раку на 20 відсотків.

Вчені говорять про те, що однієї дієти мало, щоб знизити вагу і позбутися від жиру. На їх думку, необхідно постійно займатися спортом, вранці робити зарядку, необхідно максимально робити все, щоб позбавитися від жирових клітин біля внутрішніх органів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Таким чином, можна убезпечити себе від смертельного захворювання.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що вчені навчилися прогнозувати розвитку раку за допомогою обчислювального методу. Цей метод, на їхню думку, дозволить краще зрозуміти причини, що стимулюють розвиток хвороби. Так дослідники зможуть знайти ефективні способи лікування раку.