Менш ніж за місяць після презентації кліп відомого українського гурту "Грибы" на пісню "Тает лед" зібрав понад 37 мільйонів переглядів.

Саме стільки разів подивилися користувачі мережі ролик "банди", про яку до минулого року ніхто нічого не чув.

Популярними "Грибы" стали після виходу їх дебютного кліпу "Интро" у квітні 2016 року, який, до слова, зібрав понад 15 мільйонів переглядів.

На сьогоднішній день на рахунку гурту всього чотири відеороботи, але всі вони викликали нереальний ажіотаж серед інтернет-користувачів. Судячи за кількістю лайків, які "заробив" кліп на пісню "Тает лед" (понад 647 тисяч), колективу знову вдалося вразити своїх шанувальників.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Учасники гурту досить загадкові, адже на всіх концертах і відеороликах вони з'являються або в максах, або у величезних шапках, натягнутих на півобличчя. Їхні імена стали відомі з недавніх пір. Найцікавіше, що всі хлопці живуть на столичній Троєщині.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Даша Астаф'єва знялася у кліпі харківських "нереперів".

Пропонуємо переглянути відеоролик, що приніс справжню популярність гурту