Підприємство "Київенерго" оголосило про початок гідравлічних випробувань тепломереж. А це означає лише одне – найближчими днями кияни залишаться без гарячої води.

І почнуть роботи з Шевченківського, Оболонського та Подільського районів столиці, повідомляє прес-служба компанії.

Зокрема, з 10 по 16 квітня гідровипробування проведуть від районної котельні "Молодь". У зв'язку з цим, у 55 житлових будинках, 8 лікувальних закладах, 1 дитсадку, 2 школах та 65 відомствах Шевченківського району тимчасово зникла в крані гаряча вода.

Також з 10 по 24 квітня випробування тепломереж проводитимуться від станції теплопостачання №2. Тому в Подільському та Оболонському районах без гарячої води лишилися 298 житлових будинків, 13 лікувальних закладів, 13 дитсадків, 10 шкіл і 327 відомств.

"Київенерго" звернулося до мешканців столиці з прохання бути уважними та дотримуватися заходів безпеки на вулиці. А також терміново повідомляти про виникнення провалин або появи води чи пари на поверхні за телефоном 15-88.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Водіїв застерегли не паркувати автомобілі над люками теплових камер.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", п'яний водій знеструмив район і втратив власний акумулятор.