"Віджаті" бойовиками українські підприємства зупиняють свою роботу.

Відповідну заяву зробив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука в ефірі українського телеканалу.

"Ті шахти, які видобувають антрацитовую групу вугілля, - хрест. Це вугілля не на тих територіях, ні в Федерації не потрібен. Свого вистачає з надлишком", – заявив він.

За словами Туки, залишилося єдине рішення – це закрити "віджаті" підприємства. Він зазначив, що Шахту "Засядька" вже закрили. Працівникам відправили сповіщення про відпустку на невизначений час за свій рахунок.

Заступник міністра також підкреслив, що захоплене обладнання "Алчевського" і "Єнакіївського" меткомбінатів ймовірно перевезуть представники "русского міра" до країни-агресора. При цьому техніка "Алчевскго" не так давно була куплена за великі гроші.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", бойовики готуються придушувати бунти працівників віджатих підприємств, незадоволених відсутністю зарплати.