Двома українськими півзахисниками Євгеном Коноплянкою, який захищає кольори німецького Шальке, і Русланом Малиновським, який виступає у бельгійському Генку, зацікавився один із провідних клубів Туреччини - Фенербахче.

Про варіант турків із Малиновським повідомляє видання Hurriyet, а щодо продовження кар'єри в Туреччині Коноплянки інформує Bild.

Про суму трансферу Малиновського, який належить Шахтарю, не повідомляється. А от за Коноплянку, права на якого належать Севільї, а за Шальке українець виступає на правах оренди, Фенербахче готовий запропонувати близько 10 мільйонів євро.

За інформацією Bild, в угоду між іспанським і німецикм клубом включена опція обов'язкового викупу одному з лідерів збірної України за 12,5 мільйона євро. Таким чином, після викупу контракту Коноплянки, який цього сезону провів у чемпіонаті Німеччини 16 матчів і забив один гол, німецький клуб має намір одразу продати футболіста.

Нагадаємо, раніше портал Знай.uа повідомляв, що український легіонер із чемпіонату Бельгії мріє про Барселону.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще