Студія Universal Pictures вирішила екранізувати історію двох головних героїв останніх частин франшизи "Форсаж".

За інформацією Deadline, мова йде про спеціального агента Люка Гоббса (актор - Двейн "Скеля" Джонсон) та злочинця Деккарда Шоу (Джейсон Стетхем). Двоє ворогів повинні об'єднатися для боротьби зі спільним противником.

Над сценарієм нового проекту працюватиме головний автор усіх "Форсажів" - Кріс Морган. Наразі проект знаходиться у ранній стадії, тож дата початку зйомок та світової прем'єри залишаються невідомими.

Раніше з'являлась інформація, що виконавець ролі Домініка Торетто, а також один з продюсерів франшизи, Він Дізель, висловив незадоволення спін-оффом про Гоббса та Шоу. Він навіть вимагав видалити ролик після титрів восьмого "Форсажу", який є тизером.

Зазначимо, що прем'єра "Форсажу 8" відбулась 13 квітня. За перший тиждень бойовик зібрав 690 млн доларів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", творці науково-фантастичного серіалу "Цілком таємно" оголосили початок зйомок 11-го сезону.