Національний олімпійський комітет визнав представницю кульової стрільби Олену Костевич найкращою спортсменкою березня в Україні. Її особистий наставник Ігор Черединов названий найкращим тренером місяця.

Олена Костевич стала володаркою срібних нагород на чемпіонаті Європи в словенському Маріборі (пневматичний пістолет, 10 метрів). Це стало найвищою нагородою серед українських спортсменів в олімпійських номерах програми.

Рішення експертної комісії визнати найкращою спортсменкою місяця Костевич було прийнято після детального аналізу виступів спортсменів та з урахуванням докладних консультацій з Федерацією стрільби України, коментарів тренерського складу збірної України зі стрільби.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що міжнародний суд у Лозанні розгляне справу українця проти проросійської федерації шашок.

Фото Getty Images

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще