Користувачі сайту XDA Developers звернули увагу, що компанія Samsung закрила можливість змінювати функцію кнопки асистента Bixby в оновленні ПЗ для своїх флагманів флагманів Galaxy S8 і Galaxy S8+.

Samsung представила власного голосового помічника разом з новими флагманами Galaxy S8 і Galaxy S8+ і навіть зробила для його запуску окрему фізичну кнопку. Але не всім сподобалася ця ідея з-за частих випадкових натискань. Користувачі знайшли можливість призначити на кнопку Bixby інші функції за допомогою сторонніх додатків. Але за декілька днів до офіційного старту продажу компанія Samsung вирішила заблокувати цю можливість.

Дивись відео про можливості асистента Bixby:

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Samsung відклала запуск голосової активації Bixby на англійській мові до кінця травня.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще