Після презентації Samsung Galaxy S8 минуло лише два тижні, а смартфон вже встигли заморозити у воді, зварити в окропі, розбити молотком і навіть викупати в рідкому азоті. Після таких тортур перевірка міцності дроп-тестом здається нудною і банальної ідеєю.

Канал what's Inside? вирішив розібрати Samsung Galaxy S8 і подивитися з чого він зроблений. Блогери зняли задню кришку і подивилися на роботу модуля оптичної стабілізації камери і як влаштована бездротова зарядка. Після цього, мабуть, вирішивши додати епічності своєму відео, розпиляли Galaxy S8 електропилкою.

Блогери відзначили той факт, що батарея при цьому не загорілася, а тільки роздулася. Судячи з усього, Samsung врахував сумний досвід з Galaxy Note 7 і зробив батарею в Galaxy S8 максимально безпечною.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що екран в Galaxy S8 визнаний кращим на ринку.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще