Вночі, 18 квітня, глави країн "нормандської четвірки" провели телефонну розмову з президентом України Петром Порошенком.

Про це повідомила прес-служба Кремля.

У розмові брали участь канцлер Німеччини Ангела Меркель, президенти Франції і Росії Франсуа Олланд і Володимир Путін. Вони обговорили Мінські угоди і домовленості про відновлення великоднього перемир'я, яку підтримали представники "нормандської четвірки".

У Кремлі також повідомили, що глави держав відзначили необхідність активізувати роботу щодо вирішення проблеми обміну політв'язнів за схемою "всіх на всіх". Також, висловлили співчуття щодо випадків загрози по відношенню до ОБСЄ.

В Адміністрації Порошенка поки немає інформації про вищевказану розмову.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 17 квітня прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що в Кремлі не збираються "закликати Україну" виконувати Мінські домовленості.