У Дніпровському районі Києва співробітники Департаменту захисту економіки Національної поліції спільно з Генеральною прокуратурою ліквідували підпільний покерний клуб.

Про це повідомляє "Цензор.НЕТ".

За словами спікера Департаменту Наталії Калиновської, правоохоронці вийшли на підпільний клуб в ході розслідування кримінального провадження, відкритого за фактом розтрати службовими особами коштів державного підприємства.

"Встановлено, що частину контрактів вони уклали з підконтрольними їм фіктивними компаніями, а вартість продукції за цими договорами була значно завищена. Сума завданих збитків становить кілька мільйонів гривень", - розповіла Калиновська.

Вона зазначила, що в ході проведення санкціонованих обшуків на території майнового комплексу, що належить одному з контрагентів і в якому знаходився офіс підконтрольної компанії був виявлений підпільний покерний клуб.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"За словами гравців, які перебували в цей час в клубі, в закладі вони пробули всю ніч. Їх заздалегідь сповістили про початок покерного турніру. Всередині було 7 покерних столів, за якими гра не зупинялася навіть при появі правоохоронців. Слідчо-оперативна група, яка прибула за викликом, вилучила 7 покерних столів, фішки на загальну суму понад 100 тисяч гривень. Також на гравців складено адміністративні протоколи ", - зазначила Наталія Калиновська.

На даний час перевіряється причетність одного з керівників зазначеного держпідприємства ще й до організації грального бізнесу.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Міфнін висунув ініціативу легалізації грального бізнесу.