У Дитячому архітектурному конкурсі "Столиці світу" роботи представлять вихованці дитячих садочків та учні 1-11 класів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів з усієї України. Керуватиме кожним проектом тренер, який разом із командою з 5-ти осіб презентуватиме проект на фестивалі.

Тема конкурсу передбачає візуалізацію відомих визначних місць, площ, вулиць та природних об’єктів столиць світу. За умовами конкурсу, модель повинна передавати дух обраної столиці, при цьому конкурсантам доведеться дотримуватися всіх архітектурних норм та вимог щодо масштабу, пропорції та гармонійного поєднання кольорів у кожній роботі. Прототипи столиць світу будуватимуть із конструктору, різноманітних підсвіток, механізованих приборів та додаткового матеріалу для створення поверхонь – картону, мішковини, деревини. Для розташування моделі у день конкурсу кожній команді нададуть периметр площею орієнтовно 3 на 3 метри.

На фестивалі Robotica, в рамках якого проведуть Дитячий архітектурний конкурс, пройде відбірковий турнір на Всесвітню олімпіаду з робототехніки World Robot Olympiad та науково-технічний турнір за міжнародними програмами First LEGO League і First LEGO League Junior. Вперше на фестивалі буде представлена доросла програма з робототехніки – між собою змагатимуться студенти українських вишів.

Вхід вільний. Час проведення з 10 до 18.

Адреса: Київ, Спортивна площа, 1

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Деталі на сайті.