Спеціалізована виставка "Всесвіт краси та здоров'я" надала можливість виробникам і постачальникам різних косметичних засобів, фахівцям, що працюють в сфері індустрії краси та всім тим, хто піклується про наше здоров'я, налагодити прямий контакт, як з професіоналами, так і з широким колом кінцевих споживачів.

Відвідувачі мали можливість ознайомитися з асортиментом фітопродукції від українських виробників, яку можна об'єднати під девізом "Все краще від природи для здоров'я і краси". Це - високоефективна натуральна косметика, створена на основі натуральних рослинних компонентів без додавання продуктів тваринного походження і шкідливих синтетичних речовин ТМ ALTHEA і ТМ WHITE MANDARIN, екологічна лікувально-профілактична косметика, зубні пасти, профілактичні бальзами від ПАТ «ФІТОРІЯ», косметичні засоби, біологічно активні добавки, розроблені і вироблені компанією «ДАНА, Я» та інші продукти.

Шанувальникам різних парфумерних композицій компанії BARGELLO PARFUME, BON JOUR ÇA VA, PARFUM HOUSE приготували колекції жіночої і чоловічої парфумерії світових брендів вищого класу за доступними цінами.

Косметичні засоби для підтримки краси і боротьби з віковими змінами, розроблені вітчизняною компанією Ніколь, викликали інтерес навіть найвимогливіших відвідувачок. Протягом всіх днів роботи виставки вони могли отримати кваліфіковані консультації косметолога з ефективного використання професійної косметики.

Декоративна косметика для досконалого способу, розроблена з застосуванням новітніх досягнень косметичної промисловості, була представлена ​​на стендах: LAMBRE® GROUPE INTERNATIONAL, NEW ME COSMETICS, WOW COSMETICS і інших компаній.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Кращі майстри перукарського мистецтва мережі салонів ЛОНDА, як завжди, демонстрували професіоналізм і індивідуальний підхід у створенні модних зачісок. А оригінальними стильними доповненнями до святкового вбрання або повсякденного образу стали авторські прикраси ручної роботи зі справжніх квітів і рослин, вінки з каменів кришталю від українських дизайнерів та майстрів, різноманітні ексклюзивні аксесуари, представлені учасниками виставки: KAMEO BIS, Крістін ЦУРПАЛЕНКО, GLASSY FLOWERS і іншими.

Ознайомитися зі списком учасників

Традиційно виставка "Всесвіт краси та здоров'я" пройшла одночасно з Міжнародною спеціалізованою виставкою "Весілля & Випускний бал". Це єдина подія такого рівня, яке об'єднує на одному майданчику кращих вітчизняних виробників і постачальників у сфері весільної та вечірньої моди, організаторів свят, флористів та багатьох інших професіоналів, чиє покликання - створення незабутніх урочистих заходів.

Таке багаторічне сусідство двох виставкових проектів, присвячених красі, дозволило відвідувачам отримати максимум інформації про підготовку до будь-яких радісних подій, створенні святкового образу і методи підтримки краси і здоров'я кожен день.

Чекаємо Вас на виставці ВСЕСВІТ КРАСИ І ЗДОРОВ'Я - 2018 20-22 квітня 2018 року