Фантазіям підприємливим українським бізнесменам можна тільки позаздрити. Один з таких підприємців вирішив зайнятися продажем кави. Але в якості каво-машини він обрав не "Таврію", яка дуже популярні в цьому сегменті бізнесу, а німецький кросовер ВMW X5 однієї з ранніх серій.

Про це повідомляє "ТопЖыр". Незвичайного торговця збадьорюючим напоєм запримітили на столичній Оболоні. Він обладнав кросовер ВMW X5 всім необхідним для успішного ведення бізнесу.

У багажнику дуже зручно розмістилася кавоварка, а також супутні аксесуари та продукти для приготування напою.

Найцікавіше, що автомобіль має польську реєстрацію, про що свідчить номерний знак на авто. Можливо спритний бізнесмен вибрав такий автомобіль для додаткового залучення клієнтів на тлі конкурентів.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, автолюбителям, які люблять починати день з чашки кави, презентували оригінальну еспресо-машину. Вона виконана в формі двигуна боліда Формули-1.