Вчора, 13 квітня, на Лівому березі Києва за загадкових обставин зникла 13-річна Кукса Анастасія Олександрівна, яка прямувала до школи.

Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Київській області на сторінці у Facebook. Відомо, що неповнолітня сіла у маршрутку в центрі с. Літочки, щоб доїхати до школи у с. Літки. За словами водія, дівчинка вийшла у Києві біля станції метро "Лісова", де її бачили востаннє.

Правоохоронці надали прикмети Анастасії: зріст 165-170 см, русяве волосся до плечей, очі карі. Вона була одягнена у темно-сині джинси, футболку темно-зеленого кольору та бірюзову весняна куртка з капюшоном. Школярка була взута у мокасини синього кольору з білими квітами. При собі мала шкільний коричневий рюкзак на дві шлейки, зі штучної шкіри.

У поліції зазначили, що на зап'ясті лівої руки Анастасії 5 порізів від леза. Кіберполіція перевіряє причетність школярки до "груп смерті" у соцмережах.

13-річну дівчинку шукає весь особовий склад поліції Київської області та столиці. Усіх, хто її бачив, або володіє інформацією про її місцезнаходження, прохання телефонувати за номером 102 або у "Службу розшуку дітей" за номером 116 000.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", столичний водій маршрутки вирішив скоротити шлях, але надійно застряг у землі.