Генеральна прокуратура направила до суду запит на дозвіл досудового розслідування по відношенню до колишнього "прокурора" анексованого Криму Наталії Поклонської і так званого голови півострова Сергія Аксьонова.

Про це повідомила прес-служба відомства.

"Ухвалення судом рішення про надання такого дозволу надасть можливість завершити досудове розслідування стосовно так званих високопосадовців АР Крим та м. Севастополя", – написано в документі.

Зазначається, що ГПУ склала 3 квітня підозру наступним особам: В. Константинову, С. Аксенову, Н. Поклонській, С. Абісову, В. Мельниченку, С. Шахову, Р. Темиргалієву, П. Зимі, О. Чалому та Ю. Дойникову.

У прокуратурі нагадали, що перераховані вище люди створили злочинну організацію для зміни українського кордону в 2014 році.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", ГПУ неодноразово викликала Поклонську на допит. Будучи "прокурором", вона своєрідно відреагувала на запрошення зустрічною пропозицією в бік прокурорів відвідати її в Криму.