Голова громадської організації "Допоможи фронту" Богдан Дідич помер 1 травня у Львові на 41 році життя. Про смерть патріота повідомила організація на своїй сторінці в Facebook.

"Глава ГО "Допоможи фронту", наш "великий" друг, наш Даник сьогодні помер. Як же боляче і гірко... Вічна пам'ять, друже! Ти завжди будеш в наших серцях", - сказано в повідомленні.

За даними ЗМІ, причиною смерті став обрив тромбу. Як повідомляють львівські видання, поховають Богдана Дідича сьогодні, 3 травня, на Личаківському кладовищі.

Волонтер був активним учасником Революції Гідності. З початком війни на Донбасі Богдан Дідич разом із дружиною Уляною стали активно допомагати підрозділам Збройних Сил України, Національної гвардії.

Разом із однодумцями Дідич створив ГО «Допоможи фронту», яка організувала чітку і дієздатну структуру допомоги українським бійцям.

За свою волонтерську діяльність Богдан Дідич неодноразово був нагороджений різноманітними відзнаками Міністерства оборони України та багатьох військових частин.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв сайт "Знай.ua", в зоні АТО загинув 18-річний сирота Ігор Шапошник, від якого за життя відмовилися його батьки. Справжнього патріота поховали з почестями в Харкові на Алеї Героїв.