Цього року одним із найбільш масових заходів у Києві стало "Євробачення-2017". Попри те, що очікувалася дещо більша кількість гостей, втім туристи почали прибувати до столиці навіть за кілька тижнів до конкурсу.

Відповідний ролик опублікований на каналі "Німецька хвиля" в YouTube.

Більшість іноземців знають Київ як місто старовинних церков та монастирів, але тепер – ще й як місто проведення Євробачення.

На думку ведучого конкурсу Олександра Остапчука, це хороший старт для розвитку туристичної сфери України:

"Це чудова можливість не лише для Києва, а й для всієї України: представити себе як сучасну, толерантну та гостинну країну. Ніби реклама тривалістю в тиждень", - вважає він.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Гості конкурсу звернули увагу й на те, що на Майдані Незалежності досі можна побачити численні згадки про Революцію Гідності.

Що стосується ситуації із російською співачкою Юлією Самойлову, то вона вже давно відійшла на другий план – тисячі фанатів просто насолоджуються святом і не згадують про це.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Самойлова поїхала на гастролі в анексований Крим замість українського Євробачення.