Державне агентство з питань кіно і телебачення опублікувало трейлер повнометражного художнього фільму "Чужа молитва", сюжет якого заснований на реальних подіях.

Його розмістили на сторінці агентства в Facebook. Режисером фільму є Ахтем Сеітаблаєв, продюсером - Іванна Дядюра, а автором сценарію - Микола Рибалка.

"Неймовірна, але цілком реальна історія молодої кримськотатарської дівчини, яка під час окупації фашистами Бахчисарая врятувала життя 88-х єврейських дітей", - описали в Держкіно сюжет фільму.

Саїді - вихователька в притулку для татарських дітей-сиріт. Одного разу до неї за допомогою звернувся хлопчина Іцхак, який разом з іншими дітьми-євреями переховувався від фашистів. Після цього життя дівчини кардинально змінюється і їй доводиться вибирати - допомогти дітям або відмовити і врятувати своє життя.

Бюджет фільму склав 31 мільйон гривень. Держава з цієї суми виділила 10 мільйонів гривень. Прем'єрний показ "Чужої молитви" на великих екранах стартує 18 травня 2017 року.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в мережі з'явився короткометражний мультик від студії Walt Disney. Анімація під назвою "Шлях до серця" викликала хвилю обговорень у глядачів.