Сьогодні річницю свого весілля святкує одна з найбільш романтичних пар України – боєць АТО Віктор Кардаш та вчителька англійської мови Ольга. Їх історія свого часу надихнула багатьох військових на те, щоб не зважаючи на складні травми все таки вступити у шлюб.

Про це повідомляє Gazeta.ua.

Після того, як Віктор отримав тяжкі поранення під час бойових дій на передовій, медики були змушені ампутувати йому ногу. У військовому шпиталі він і познайомився із майбутньою дружиною.

Ольга зізнається: прийшла до лікарні випадково, за проханням подруги. Згодом пара зустрілася і вдруге, на святкування дня морської піхоти у столиці.

"З того часу почали часто бачитися. Кілька разів забирала коханого додому, щоб міг помитися і поїсти домашньої їжі", - додала вона.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Зустрічалися вони близько двох місяців, після чого Віктор зробив їй пропозицію. Це було одним із найбільш зворушливих моментів, адже стати на одне коліно на протезі зовсім не легко. Втім, боєць не здавався і задля цього тренувався два тижні.

"Став на коліно, простягнув квіти і витягнув із протезу обручку", - згадує Ольга.

Тепер Кардаш сам допомагає тим військовим, яким ампутували ноги – працює на фірмі, що виготовляє протези. Він завжди із теплотою згадує момент освідчення і зізнається, що вже мріє про дітей.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що актор Деніел Редкліф освідчився своїй дівчині.