Очистити місцевість в Балаклії Харківської області, де сталася пожежа на військових складах, від небезпечних предметів встигнуть протягом кількох днів.

Про це повідомив заступник міністра оборони Ігор Павловський під час брифінгу. Він розповів, що адміністративна територія частини майже очищена від вибухонебезпечних предметів, а очищення місцевості завершитися до неділі.

На арсеналі проводиться додаткова розвідка. Для розмінування його території знадобиться до двох місяців. Заступник міністра зазначив, що військову частину не мають наміру закривати після інциденту і вона буде функціонувати й надалі.

«Далі буде проведено розмінування, тому що маса боєприпасів, які на сьогоднішній день відпрацьовує ДСНС по місту, по населеним пунктам, по прилеглій території, основна маса боєприпасів, які вибухнули, залишилися на цій території. Протягом місяця-двох буде проводитися тільки розмінування цієї території з подальшим продовженням роботи цієї військової частини », - наголосив Павловський.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, заступник міністра оборони Ігор Павловський заявив, що пожежникам вдалося згасити всі осередки загоряння на військових складах в Балаклії.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще