У Балаклії Харківської області вдалося взяти ситуацію з пожежею під контроль і повністю погасити всі осередки загоряння.

Про це повідомив заступник міністра оборони Ігор Павловський під час брифінгу, передає Liga.net. Він зазначив, що рятувальні служби і правоохоронці займаються ліквідацією наслідків події.

"Вдалося повністю загасити пожежу на арсеналі. Зараз відбувається тільки ліквідація наслідків пожежі", - сказав він.

Пожежі на військових складах в Балаклії спалахнули 23 березня близько 2:46 ночі. Це був один з найбільших арсеналів в Україні. Там зберігалися снаряди до великокаліберної артилерії.

Військова прокуратура і Міноборони вважають, що причиною пожежі була диверсія. Через загрозу для людей, жителів кількох населених пунктів довелося екстрено евакуювати. На захист міста від мародерів направили близько 600 нацгвардійцев.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в Балаклію почали поступово повертатися мешканці, де дозволяє обстановка.