Представники НАТО поддержили Україну в ситуації з незаконною анексією Криму.

Відповідну заяву зробив глава Представництва альянсу в Україні Олександр Вінніков, передає "Укрінформ".

"Члени НАТО не визнали і не визнають незаконної анексії Криму Росією. Союзники також наполягають на мирному вирішенні конфлікту на сході України, який продовжує, на жаль, забирати життя українських захисників тa мирних громадян", - заявив він.

За словами Віннікова, протягом 20-ти років з моменту підписання Хартії про особливе партнерство, НАТО разом з Україною захищали цінності і протистояли загрозам. Він підтвердив, що альянс підтримує суверенітет країни.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", заступник голови Парламентської асамблеї НАТО Раса Юнкевичене заявила, що НАТО може втратити Україну, в разі її самостойтельного протистояння агресії Кремля на Донбасі.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще