В Маріуполі розгорілись цілі пристрасті навколо наметів з "Опозиційним блоком". Як повідомив сайт міста Маріуполь 0629.com, сьогодніі біля магазину "1000 дрібниць" українські патріоти збунтувалися проти акції, яку проводили "бабусі з синього намета".

Маріупольці обурені тим, що військових, які захищають Україну, фактично називають нацистами.

Дуже швидко кількість патріотів збільшилася. Вони викликали поліцію, щоб з'ясувати правомірність перебування жінок в наметах "Опозиційного блоку". Активісти висловили побоювання, що бабусі можуть бути приїжджими з Донецька.

Через кілька хвилин на місце прибула представниця депутат від "Опоблоку Наталія Королевська. Її зустріли вигуками: "Валіза - вокзал - Росія".

Однак, Королевська, яка, як видно, твердо вирішила попіаритись, під вигуки обурених маріупольців намагалась розповідати про те, що вона виступає за мир, незважаючи "на всі ці умови".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Зрештою, так і не поспілкувавшись з активістами, Королевська пішла геть.

Сайт розмістив відео "гарячої" зустрічі маріупольцями Королевської.

Як повідомляв сайт Знай.ua, депутат від "Опозиційного блоку" Наталія Королевська прийшла на суботник у розкішному взутті.