У Кремлі нарешті знайшли "цапа-відбувайла", на якого повісили всі проблеми Сімферополя. Ним виявився підконтрольний Москві глава міської адміністрації Геннадій Бахарєв.

У національному рейтингу російських мерів чиновник опинився на одній з останніх позицій, передають "Новости Крыма".

Найгіршим мером він став як за підсумками 2016 року, так і за результатами діяльності на початку 2017-го. За січень-березень градоначальник центрального міста на анексованому півострові тільки погіршив свої показники, скотившись в 81 на 84 місце з 88.

Серед найбільших провалів Бахарєва називають провал реконструкції центру міста, на яку виділили 180 млн. рублів. Крім того, Сімферополь потопає у смітті, а стан доріг є просто жалюгідним. Нагальною залишається і транспортна проблема.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", спікер Путіна Дмитро Пєсков відреагував на блокування російських магазинів в Україні.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще