У ніч на 10 квітня у Торецьку, що на Донетчині, біля будинку волонтера Володимира Єльця згорів його автомобіль. Не виключено, що транспортний засіб умисно підпалили.

Журналіст Мар'яна П'єцух повідомила на сторінці у Facebook, що Єлець та створена ним організація "Твоє нове місто" дратувала місцеву владу, а особливо нині арештованого міського голову Володимира Сліпцова.

"Коли в серпні я була на інтерв'ю Сліпцова, і словом промовилась про цю організацію, його кинуло в істерику", - повідомила П'єцух.

Вона також пригадала, що раніше Сліпцов подавав на Єльця до суду за нібито незаконну організацію святкування Дня Незалежності, звинувативши у фальсифікації документів.

Поліція Донетчини повідомила, що проводить розслідування інциденту та розшукує осіб, причетних до ймовірного підпалу.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Ужгороді невідомі підпалили автомобіль Mercedes, який належав полковнику поліції.