Те, що для російських найманців, які прийшли нищити український Донбас, немає нічого святого, продемонструвало чергове відео наслідків їх дій на сході України.

У мережі опублікували зафільмовані з квадрокоптера кадри, на на яких видно, у шо терористи перетворили кладовище біля Іверського жіночого монастиря. Храм був суттєво зруйнований під час боїв за Донецький аеропорт. Цвинтар же, що є фактично, найновішим кладовищем Донецька, майже зрівняли з землею.

Нагадаємо, за час російської агресії протягом трьох років на Донбасі було зруйновано понад одинадцять тисяч споруд: житлових будинків, об’єктів інфраструктури, підприємств. Причому бойовики дуже часто викладали відео з демонстрацією того, як саме руйнують будівлі. За підрахунками експертів, сума збитку, завданого російськими террористами, складає три мільярди гривень.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", окупанти не випускають жителів ОРДЛО за межі підконтрольних бойовикам територій, погрожуючи їм буцегарнею за несплату комунальних послуг.