Мешканцям ОРДЛО погрожують "неволею" за несплату боргів за комунальні послуги. Бойовики "ДНР" заявили, що нікого не випустять за межі Донбасу, якщо вони не погасять боргів.

Про це пише на сторінці в Facebook журналіст Денис Казанський.

Журналіст запевнив, що людей поставили у безвихідне становище, адже сплату боргів вимагають, а де мешканцям брати кошти, нікого не хвилює.

"Бойовики погрожують людям з боргами за комуналку, що перестануть випускати їх за межі ДНР, якщо борг не буде погашений. Правда, погашати борги людям нічим. Підприємства після "націоналізації" зупинилися, роботи немає. Та й жебрацькі зарплати в кілька тисяч російських рублів ситуацію ніяк не рятують", -пише в блозі Казанський.

Фото facebook: попередження для наеленя в разі несплати боргів

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нинішню ситуацію на тимчасово окупованих територіях журналіст порівнює з тоталітарним режимом.

"В цілому, обмеження виїзду з ЛДНР - цілком прогнозована міра. Майже всі тоталітарні режими рано чи пізно до цього приходять", - зазначив блогер.

Проте журналіст підкреслює, що такі заходи, це всього лише привід "не розгубити" хоча б ту мізерну частку населення, що залишилось, адже люди масово покидають рідні міста та шукають прихисток на мирній території країни.

"Відтік населення з ОРДЛО вже йде повним ходом, і в якийсь момент бойовикам доведеться обмежувати виїзд, щоб не розгубити всіх кріпаків. Інакше не буде кого мобілізувати на "військові збори".

"Думаю, заборгованість по комуналці - тільки один з важелів. Незабаром придумають ще щось. І мишоловка остаточно закриється", - поділився думками Денис Казанський.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", ватажок "ДНР" Захарченко змушує студентів брати до рук зброю і ставати на бік терористів.