У центрі Миколаєва вночі 11 травня пролунав потужний вибух в приміщенні відділення банку "Південний". Невідомі підірвали двері до фінансової установи.

Про це повідомляє "Укрінформ". Інцидент на проспекті Центральному. Вибух був настільки потужним, що у сусідніх будинках повилітали вікна.

"Вночі нас розбудив потужний вибух... Спочатку було незрозуміло, що сталося, ми були у паніці, але після приходу працівників поліції дізналися, що підірвали двері у банку "Південний", який розташований у сусідньому будинку", - розповіла мешканка однієї з постраждалих квартир.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

За попередніми даними правоохоронців, на місці події ніхто не постраждав. Від вибуху двері банку розлетілись в радіусі 20 метрів. Без скла у вікнах залишились квартири на третьому і четвертому поверхах будинку.

На місці вибуху прибули п'ять екіпажів патрульної поліції, а також оперативники Нацполіції, СБУ та вибухотехніки.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, на залізничному вокзалі Львова знайшли сумку з вибухівкою. Небезпечну знахідку виявив службовий пес.