Негода стала причиною перенесення відкриття штучної злітно-посадкової смуги Міжнародного аеропорту "Запоріжжя" на 4 травня. Снігопад затягнув ремонт смуги, повідомляє керівництво аеропорту.

Керівництво пояснило, що сьогодні КП "Міжнародний аеропорт" Запоріжжя " не може приймати і відправляти рейси, оскільки грунтова злітно-посадкова смуга розмокла через негоду, а штучна знаходиться в процесі ремонту, який затягнувся через ті ж погодні явища.

На сьогодні аеропорт Запоріжжя ввів обмеження на прийом літаків на ґрунтову смугу до 22 квітня. Однак, обмеження можуть продовжити, якщо погодні умови погіршаться.

"Терміни відкриття штучної смуги через негоду і ряд будівельних нюансів перенесено з 26 квітня на 4 травня", - повідомили в керівництві аеропорту.

Раніше в мережі з’явилось видовищне відео зльоту російського літака по розмоклій злітній смузі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв сайт Знай.ua, в Запоріжжі через снігопад школярів відправили на канікули.