Найбільший потік контрабанди на Луганщині проходить через села Лопаскине, Трьохізбенка і в районі села Лобачеве.

Про це повідомив командир підрозділу "Фантом", начальник управління оперативного забезпечення на окремих територіях зони АТО Головного управління Державної фіскальної служби України в Луганській області Олександр Димокуров, передає "Укрінформ".

За його словами, у деяких областях уже вдалося мінімізувати переміщення контрабандних вантажів. Що стосується перевезення незаконних товарів через залізницю, то воно стало практично неможливим після відповідного рішення РНБО.

Димокуров додав, що, завдяки діям 24-ї механізованої бригади, серйозно зменшився потік контрабанди в районі шахти "Родіна".

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Міністерстві економічного розвитку і торгівлі порахували втрати українського експорту від окупації Донбасу і анексії Криму.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще