Чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Деонтей Уайлдер (38-0, 37 КО) поділився своєю думкою про майбутній поєдинок між чемпіоном світу в цьому дивізіоні за версією IBF Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО) і Володимиром Кличко (64-4, 53 КО).

Уайлдер вважає, що досвід Кличко може стати визначальним фактором в цьому бою.

"Не думаю, що Джошуа готовий до цієї зустрічі в ринзі в плані досвіду. Однак, це бокс, це суперважка вага. Ця категорія ґрунтується на силі, тому якщо хтось із них добряче потрапить, то нокаутує суперника. Але все одно, залишуся при своїй думці: Джошуа ще не дозрів для цього поєдинку...", – цитує Вайлдера boxingtalk.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO.

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже продано.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

40-річний Володимир Кличко вважає, що його досвід допоможе здобути перемогу в майбутньому бою. У свою чергу, Джошуа впевнений, що зможе нокаутувати Кличка.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Кличко заявив, що його мета – стати триразовим чемпіоном світу.

Фото – Getty Images