Служба безпеки України заборонила в'їзд в Україну російської телеведучої, учасниці шоу "Comedy Woman" Катерини Варнаві.

"На ваш запит щодо Е. Варнави повідомляємо наступне. СБУ в березні цього року було прийнято рішення про заборону в'їзду в Україну зазначеної у запиті персони терміном на 5 років у зв'язку з тим, що її дії суперечать інтересам забезпечення безпеки України", — заявили в СБУ.

Відповідний документ прислали "Обозревателю"

Відповідна заборона пов'язана з виступом телеведучої в анексованому Криму. Вона заспівала пісню про президента Росії Володимира Путіна разом з іншими зірками у 2016 році. Однак, це не завадило Варнави "відтанцювати" на концерті в столиці України.


Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", в кінці травня співачка Лоліта Мілявська влаштувала справжню істерику через те, що її розгорнули на українському кордоні.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще