Незважаючи на щоденні репетиції, прес-конференції і клубні вечірки, учасники Євробачення-2017 все ж знаходять час, щоб подивитися українську столицю.

Конкурсанти з Білорусі чи не одразу вирушили знайомитися з містом. Вони зізналися, що Київ їх зачарував.

Один з наймолодших учасників пісенної першості, Крістіан Костов від Болгарії, любить гуляти на природі, уникаючи гучних вечірок. Він заявив, що просто закохався в Київ. А нагадуватиме йому про українську столиць невелика фотосесія на тлі Дніпра.

Конкурсант із Швеції Робін Бенгтссон перед виступом вирішив отримати заряд адреналіну.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Любителем екстриму виявився й Ісайя Фаербрейс з Австралії. Оглянути Київ він вирішив з висоти 200 метрів, піднявшись на монумент "Батьківщина-мати".

А для тріо з Нідерландів, судячи з усього, відпочинок – не головне. Між репетиціями дівчата тренуються. Не закинув спорт і учасник з Чорногорії Славко Калезич. Він зазначив, що спорт допомагає досягти внутрішньої рівноваги.

При цьому найпопулярнішими місцями для відвідування стали посольства. Учасниці з Грузії та Азербайджану одразу ж вирушили саме до них, а вже потім на модні вечірки та виставки.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, учасники Євробачення на церемонії відкриття поділилися враженнями від України. Найбільше їх вразила національна кухня.