Екс-чемпіонка UFC у найлегшій вазі Холлі Холм битиметься з колишньою претенденткою на пояс UFC у найлегшій вазі Бет Коррейя. Про це повідомляє MMA Fighting.

Цей бій стане головним на турнірі UFC Fight Night 111, який відбудеться 17 червня в Сінгапурі.

Нагадаємо, свій останній на сьогоднішній день бій Холм провела проти Жермейн Де Рандамье на турнірі UFC 208 11 лютого. Холлі програла за очками і втратила титул чемпіонки UFC в напівлегкій вазі. Команда Холлі подала протест на результат бою, але Атлетична Комісія Нью-Йорка (NYSAC) відхилила протест.

Ця поразка стала для Холлі вже третьою поспіль з того часу, як вона сенсаційно нокаутувала Ронду Роузі в листопаді 2015 року.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Ті Джей Діллашоу проведе свій наступний бій проти Коді Гарбрандта на турнірі UFC 213.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фото – Getty Images