Державний концерн "Укроборонпром" підготував модернізовані танки Т-64БВ для участі танкових змаганнях НАТО The Strong Europe Tank Challenge.

Як повідомляє прес-служба державного концерну, стартують змагання 7 травня і триватимуть до 12 травня. Крім української команди в змаганні візьмуть участь танкісти з Німеччини, Польщі, Франції, США та Австрії.

У компанії пояснили, що на машини Т-64БВ фахівці оснастили цифровими радіостанціями, тепловізорами, засобами супутникової навігації.

При цьому "Харківський бронетанковий завод" пропонує також модернізувати танки для ЗСУ.

"Фахівці концерну розробили 12 видів модернізації основних бойових танків для українських захисників, які охоплюють найбільш ефективні варіанти підвищення бойових властивостей цих машин", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що командувач збройними силами НАТО в Європі Кертіс Скапаротті вважає, що біля кордону з Росією потрібно розташувати більше військ для можливості реагувати на будь-який крок Володимира Путіна.