Україна буде співпрацювати у разі необхідності з Росією в розслідуванні убивства колишнього депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова.

Відповідну заяву зробив військовий прокурор України Анатолій Матіос, передає "112 Україна".

"Як розцінювати відкриття кримінального провадження? Як ще одну інформаційну війну. Новина, яка вибірково в тій чи іншій мірі завжди нашими сусідами викидывается виключно з однією метою - показати велике переживання нібито за долю своїх громадян", – сказав прокурор.

Він зазначив, що українська влада дотримуються міжнародних угод. У разі, якщо російська сторона звернеться за допомогою, вони отримають необхідну інформацію.

Матіос підкреслив, що йому хотілося б, щоб країна-агресор виконувала ті ж міжнародні угоди.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" російські слідчі відкрили кримінальне провадження 29 березня. Повідомлялося, що вони хочуть допитати родичів убитого, серед яких є й українці.

Крім цього, джерело з органів повідомив, що колишній депутат Ілля Пономарьов також потрапить під хвилю допитів правоохоронців. Він є ключовим свідком.