Україна посилила контроль за дотриманням режиму у пунктах пропуску на кордоні з Білоруссю. Про це повідомили в прес-службі Держприкордонслужби України.

У відомстві підтвердили, що 20 березня отримали від білоруських колег інформацію про те, що через білоруський пункт пропуску Олександрівка пробував прорватись автомобіль, який нібито слідував з України.

В ДПС перевірили цю інформацію і з'ясували, що вказаний автомобіль іноземної реєстрації кордон України ані на в’їзді, ані на виїзді– не перетинав. Особи, які нібито перебували в його салоні, також не перетинали державний кордон.

"Українські та білоруські прикордонники спільно встановлюють усі обставини даної пригоди та мотиви осіб, які перебували в автомобілі. Про результати цієї роботи буде повідомлено додатково", - сказано у повідомленні відомства.

Як повідомляв сайт Знай.ua, на пункті пропуску Олександрівка загадковий "українець" намагався прорватися на джипі в Білорусь.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще