12 квітня Кабінет Міністрів України ухвалив повернути кошти Житлово-будівельних кооперативів на утримання внутрішньобудинкових електромереж.

Про це повідомляє Domik.

"В Україні повернуто практику відшкодування енергетиками витрат за спільне використання електричних мереж. Це дозволить уникнути підвищення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій. Попереджено подвійне стягнення коштів із споживачів за ті ж самі послуги, тобто через тариф на утримання будинків і тариф на електричну енергію", - заявив міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко.

На його думку, вищезазначена постанова посприяє розвитку ОСББ і ЖБК. Витрати на техобслуговування і ремонт мереж буде включено в тариф.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", в Україні знову подорожчає комуналка.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще