У квітні 2017 року на українських дорогах стало на 6,6 тисяч нових авто більше. Продажі машин активно зростають, а найбільш популярною маркою в українців залишається Toyota.

Про це повідомляє AUTO-Consulting. Продажі нових автомобілів у порівнянні з квітнем 2016 року зросли на 17,25%. Але у порівнянні з березневою статистикою за минулий рік показник погіршився на 5,63%.

Одним з постійних лідерів на автомобільному ринку України залишається японський бренд Toyota. За підсумками квітня 2017 року марка зайняла перше місце у рейтингу. В березні бренд посідав другу сходинку.

Друге місце рейтингу популярності завоювала французька марка Renault. Замикає трійку лідерів корейська компанія Kia. Найбільше за підсумками квітня продали кросовер Kia Sportage.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

У першій десятці лідерів всього дві марки показали зростання (в порівнянні з березнем) – Toyota і Mercedes-Benz.

За перші місяці 2017 року в Україні продали 23 063 нових машин. Це на 30% більше за аналогічні показники попередніх періодів 2016 року.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, німецька автокомпанія Mercedes презентувала лімітовану серію своїх седанів, які стилізовані під відому кіносагу "Зоряні війни".