На столичних ринках і ярмарках торговці продовжують пропонувати людям свинину, на яку в більшості випадків ні у кого немає ні документів, ні тим більше результатів лабораторних досліджень.

Кияни продовжують спокійно купувати м'ясо, сподіваючись на одвічне авось, хоча міська адміністрація офіційно заборонила продаж м'ясо, на яке немає певних документів. Про це пише "Страна".

"Це штучно створена заборона, паніка. Щоб люди перед святами купували м'ясо в магазинах, а не на ринку. Воно там з хімікатами, і кисле - їсти неможливо. А у нас ось справжнє, з Чернігова привезене. Все по документам і друк є", - безтурботно відповіла одна з продавщиць.

Нікого не бентежить і оголошення при вході на ринок:

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в Києві заборонили продавати свинину, яку привезли з Васильківського району: там зафіксували кілька спалахів африканської чуми.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще