Чисельність населення України значно скоротилася в 2017 році. Станом на 1 березня кількість українців складала 42 млн 541,6 тис. осіб.

Про це свідчать дані Державної служби статистики України. При підрахунку не враховувалися дані анексованого Криму та окупованих регіонів Донбасу. Якщо порівнювати чисельність населення країни березня і лютого, то результат невтішний.

Лише протягом місяця кількість людей в Україні скоротилася на 16,7 тисячі. Що становить 0,04% від загального числа населення.

За рік українців стало менше на 180,4 тис. Осіб або 0,42%. Чисельність постійного населення країни в березні була на рівні 42 млн 372 тис. чоловік. У той же час природне скорочення українців в січні-лютому цього року склало 45 тис. 888 осіб, а народилося за цей період в країні 59 тис. 619 дітей.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, Кабмін має намір розширити кількість пенсіонерів, яким держава буде відраховувати соціальні виплати. Їх зможуть отримувати ті, хто відбуває покарання в тюрмах.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще