Кабінет Міністрів України готується найближчим часом провести перепис населення.

Про це повідомили на сайті "Урядовий портал".

За словами представників Міжвідомчої робочої групи з питань науково обґрунтованого оцінювання демографічного розвитку України перепис є необхідністю, щоб відобразити реальну картину демографічної ситуації в країні, а також і соціально-економічних показників.

За словами віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка, перепис українського населення проводився ще у 2001 році, хоча повинен здійснюватися кожні 10 років.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", українці сплачуватимуть додаткову комісію при оплаті комунальних послуг через Ощадбанк. Для киян розмір цієї комісії складе 3 гривні за кожен платіж. У різних регіонах країни розмір комісії може відрізнятися.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще