В Україну насувається серйозне похолодання.

Про це у Facebook повідомила синоптик Наталка Діденко.

За її словами, похолодання йде із півночі, а точніше, з північного сходу.

На Київщину вже найближчої ночі прийде мороз. Субота буде холодною. Вдень температура прогріється максимум до 4…8°С. Проте погода буде сухою. У неділю також буде холодно, ще й очікуються опади. Вночі до нуля, вдень 5…6°С.

Практично на всій території країни у суботу опадів не буде, лише на Донеччині, Луганщині – дощ, а на Харківщині навіть можливий мокрий сніг. У неділю ж слід приготуватися до дощів, хмар та місцями мокрого снігу.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Вночі температура може знизитись до 4…-2°С. Вдень триматиметься в межах 3…9°С, на Закарпатті та крайньому півдні тепліше до 9…12°С.

"Різке похолодання може спричинити спазмові явища, мігрені та загострення хронічних недуг, застуди та просто похмурий настрій", - попередила українців Діденко.

Водночас синоптик заспокоїла, зазначивши, що це тимчасово. 28-30 березня вже потепліє.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", 24 березня в Україні дощило, проте було тепло.