Українцям порадили, де краще провести літній відпочинок, який не сильно спустошить кишені. Експерти британської компанії Post Office склали рейтинг найдоступніших курортів Європи.

Про це пише The Daily Mail.

Експерти, складаючи список, відштовхувались від певних критеріїв: проживання на дві доби у готелі, проїзд від аеропорту, харчування та деякі розваги, і все це з розрахунку на дві особи.

За даними спеціалістів, найдешевшим напрямком відпочинку виявилось місто Пафос, що на південному заході Кіпру. У цьому місті туристи витратять у середньому 160 євро.

Нижче по списку опинилась столиця Литви Вільнюс. Там за відпочинок на двох туристи заплатять всього 160 євро.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Трійку лідерів замикає Латвія. Відпочинок у столиці - місті Рига - обійдеться у 173 євро.

До десятки доступних європейських міст увійшли також Варшава, Будапешт, Краків, Лісабон і Прага, Афіни, Пальма-де-Майорка. А найдорожчим у цьому списку виявився відпочинок у Рейк'явіку. Мандрівка столицею Ісландії потягне щонайменше 637 євро.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", на ринку послуг з'явилася новинка, яка допоможе жінці перетворити відпустку з пологів на одну з найбільш чудових і незабутніх відпусток, проведених на морі.