Верховна Рада України готує до другого читання поправки до Трудового кодексу, які зроблять Друге травня офіційно робочим днем.

Прийняти зміни парламенту порекомендував Парламентський комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення. Відповідну поправку подали депутати від "Народного фронту".

Якщо це зміна стане повноцінним законом, то в українців залишиться тільки один офіційний вихідний: 1 травня - Міжнародний день солідарності трудящих.

Незважаючи на те, що деякі депутати запропонували скасувати вихідний 8 Березня, а 9 травня перенести на 8 (День пам'яті і примирення), комітет вирішив не чіпати ці свята.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, в які весняні дні, окрім суботи та неділі, українці відпочиватимуть.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще